16 de febrer 2009

COMERCIALITZAR LA MÚSICA

Al voltant d'este títol hi hauria molt que parlar, però lo que està clar és que encara queden alguns romàntics (com jo i molta gent que conec) que encara compra cds. Si t'abelleix i pots, a partir de ja tens l'ocasió de comprar l'experiència gratificant de senior i el cor brutal en la botiga on-line d'everlasting.
El disc està editat per Malatesta Records i a poc a poc anirà apareguent en les prestageries de les grans superfícies (FNAC, Corte Inglés) i en les tendes de cada ciutat. En València ja està en Oldies, i en una setmaneta estarà en Harmony i Amsterdam, espere.
Ací teniu unes critiquetes del disc, totes de la setmana passada. No deixen de ser l'opinió d'una persona, aixina que no cal donar-les més importància. Això sí: umflen l'ego i ajuden a seguir. Quan són positives, clar.

Photobucket

Una besaeta. Cuideu-se.

5 comentaris:

Cul de sac ha dit...

Òstia tu, ara diuen que eres "muy potente". I tant, menuda "pepinà" que has pegat primo. I si no que li ho pregunten a una que jo sé. Xe, però et falta la millor de les cròniques sobre el teu treball: la de LoPol a El Penjoll. Això si que et faria unflar pit, i no una tragallada de casalla.

kirikú ha dit...

Un altra crítica de L'experiència gratificant.

En L'Alcúdia vau estar magnífics. I què bonic, què bonic, què bonic eixe final!

Comtessa d´Angeville ha dit...

lalalà i enhorabona per tot! I que vaja ben bé la gravació del clip, que ale que no aniria jo a gust en lo que m'agrada posar-me coses al cap i disfressar-me!

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala

Anònim ha dit...

per fi l'he pogut comprar el cd: a Palma! (a zona de obras ja no en tenien)
boníssims!